Asbest golfplaten

Laat het verwijderen van asbest golfplaten over aan de expertise van Bunt Asbestsanering. Ons team, actief in heel Nederland, specialiseert zich in de agrarische sector en utiliteitsbouw, met focus op hellende daken.

Als een gecertificeerde onderneming, garandeert Bunt Asbestsanering professionaliteit en vakkennis, met ruime ervaring in de agrarische sector. We bieden een totaalpakket: van het regelen van de benodigde documentatie tot de sanering zelf, inclusief alles daartussen.

Onze werkwijze bij asbest golfplaten

Onze aanpak voor het verwijderen van asbest golfplaten is systematisch. Eerst maken we een offerte op basis van jouw contactaanvraag, via telefoon, e-mail of ons offerteformulier. Vervolgens voeren we via een betrouwbare partner een asbestinventarisatie uit. Na bevestiging van de noodzaak van sanering, regelen we de nodige vergunningen bij de gemeente en starten we met de sanering en verwerking. Na afloop zorgen we voor een verplichte externe controle. Wil je daarna een nieuw dak? Onze zusterbedrijven Bunt Montage en Bunt Lichtstraten staan klaar.


Bij Bunt Asbestsanering krijg je alles van A tot Z geregeld onder één dak. Van saneren tot de montage van nieuwe daken en lichtstraten, wij zorgen voor een soepele overgang en snelle afhandeling van eventuele wijzigingen. Onze expertise strekt zich uit tot volledige dak- en gevelrenovaties, met onze zusterbedrijven Bunt Montage en Bunt Lichtstraten.

Waarom Bunt?

Gecertificeerd asbestsaneerder

1 partij van A tot Z

Eigen materieel

Gemak en zekerheid

Binnen en buiten Europa

Asbestsanering

De noodzaak van asbestsanering is duidelijk: asbest golfplaten komt vaak voor in oudere daken van boerderijen, schuren en industriële gebouwen. Deze platen waren vroeger populair vanwege hun duurzaamheid, brandwerendheid en isolerende eigenschappen. Echter is het sinds de jaren ’70 bekend dat inademing van asbestvezels kanker kan veroorzaken. Dit, samen met de groeiende terughoudendheid van verzekeraars om asbesthoudende daken te verzekeren, maakt asbestsanering steeds belangrijker. Wij garanderen een veilige verwijdering van asbest golfplaten.

Heb je vragen over je asbest golfplaten, bel of mail ons dan gerust.

Heb je bijvoorbeeld geen golfplaten maar platte, strakke asbestplaten en is de dakbedekking van vóór 1990? Dan is de kans groot dat ook dit asbest is. 

Dan komen we kijken of het inderdaad asbest betreft en leggen we een offerte neer voor de kosten.

Weet je eigenlijk al zeker dat het asbest golfplaten zijn, bekijk dan onze pagina omtrent de kosten [link naar asbestdak verwijderen kosten] of vul ons offerteformulier in.

Blocksy: Content Block Filter

Onze meest recente projecten

Coevorden

Asbestsanering van 685m2 te Coevorden, Nederland

Dussen

Asbestsanering van 1717m2 te Dussen, Nederland

Uden

Asbestsanering van 3585m2 te Uden, Nederland

Sint Maarten

Asbestsanering van 1420m2 te Sint Maarten, Nederland