Specialist in asbestsanering

Bunt Asbestsanering is een gecertificeerd asbestsaneerder, en is specialist in het saneren van asbest. Dit doen we binnen de agrarische sector, de utiliteitsbouw en voor particulieren. Ons doel is om bij te dragen aan het asbestvrij krijgen van Europa en daarbuiten. Dit doen we met een enthousiast team van ervaren professionals. Van het papierwerk tot en met een nieuw dak met lichtstraten; wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen.

Asbestsanering agrarische sector

In de agrarische sector komt relatief veel asbest voor, en dan met name op golfplaten daken van stallen, schuren of loodsen. Op allerlei soorten agrarische locaties verzorgen wij asbestsanering: van koeienstallen tot ligboxenstallen, van bewaarschuren tot varkensschuren, en van fruitloodsen tot werktuigenloodsen. Door onze ervaring met de agrarische sector spreken wij de taal van de boer.

Asbestsanering utiliteitsbouw

Ook in de utiliteitsbouw werd vroeger asbest toegepast. Bij het bouwen van scholen, bedrijfspanden, opslagloodsen, ziekenhuizen, sporthallen etc. is ook asbest verwerkt. Binnen de utiliteitsbouw verwijderen wij ook asbest.

Asbestsanering particulieren

Voor particulieren verwijderen we ook asbest daken. In sommige gevallen mag u als particulier zelf kleine oppervlakten asbest verwijderen. Meer informatie daarover staat op de website van Infomil.

Waarom Bunt?

Gecertificeerd asbestsaneerder

1 partij van A tot Z

Eigen materieel

Gemak en zekerheid

Binnen en buiten Europa

Asbestsanering

De noodzaak van asbestsanering is duidelijk: asbest golfplaten komt vaak voor in oudere daken van boerderijen, schuren en industriële gebouwen. Asbest golfplaten waren vroeger populair vanwege hun duurzaamheid, brandwerendheid en isolerende eigenschappen. Echter is het sinds de jaren ’70 bekend dat inademing van asbestvezels kanker kan veroorzaken. Dit, samen met de groeiende terughoudendheid van verzekeraars om asbesthoudende daken te verzekeren, maakt asbestsanering van golfplaten steeds belangrijker. Wij garanderen een veilige verwijdering van asbest golfplaten.

Heb je vragen over je asbest golfplaten, bel of mail ons dan gerust.

Heb je bijvoorbeeld geen golfplaten maar platte, strakke asbestplaten en is de dakbedekking van vóór 1990? Dan is de kans groot dat ook dit asbest is. 

Dan komen we kijken of het inderdaad asbest betreft en leggen we een offerte neer voor de kosten.

Weet je eigenlijk al zeker dat het asbest golfplaten zijn, bekijk dan onze pagina omtrent de kosten of vul ons offerteformulier in.

Onze meest recente projecten

Coevorden

Asbestsanering van 685m2 te Coevorden, Nederland

Dussen

Asbestsanering van 1717m2 te Dussen, Nederland

Uden

Asbestsanering van 3585m2 te Uden, Nederland

Sint Maarten

Asbestsanering van 1420m2 te Sint Maarten, Nederland
Blocksy: Content Block Filter