Asbestplaten

Bunt Asbestsanering is gespecialiseerd in het op een veilige manier verwijderen en vervangen van asbestdaken en -gevels. Bestaat het onderdak van je schuur of stal uit asbestplaten? Neem dan contact op met ons. We helpen je graag verder.

Asbestplaten

Asbestplaten laten verwijderen en vervangen

Asbestplaten zijn in het verleden veel gebruikt als dakbeschot op schuren, stallen en garages. Deze asbestplaten vormden een goede isolatielaag en waren bovendien goedkoop en brandbestendig. Wanneer jouw schuur, stal of bedrijfshal asbestplaten bevat, is het verstandig dit te laten verwijderen en vervangen door een gecertificeerd bedrijf zoals Bunt Asbestsanering.

Waarom Bunt?

Gecertificeerd asbestsaneerder

1 partij van A tot Z

Eigen materieel

Gemak en zekerheid

Door heel Nederland

Sanering van asbestplaten op een veilige manier

Asbestsanering doen we veilig, grondig en efficiënt volgens een duidelijk stappenplan. Nadat je contact met ons hebt gezocht en ons hebt voorzien van de nodige informatie, stellen we een vrijblijvende offerte op. Bij akkoord voert een onafhankelijk en gecertificeerd asbestinventarisatiebedrijf een asbestinventarisatie uit. In het rapport dat we vervolgens opstellen, lees je of asbestsanering daadwerkelijk nodig is. Vervolgens regelen wij de sloopmelding bij de gemeente en gaan we over tot het saneren en verwerken van de asbestplaten. Een externe partij voert uiteindelijk een controle uit.

Ook voor montage en lichtstraten

Wil je zo snel mogelijk een nieuw dak zodra de asbestplaten verwijderd zijn? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Onze zusterbedrijven Bunt Montage en Bunt Lichtstraten gaan graag voor je aan de slag. Makkelijk, efficiënt en met maar één aanspreekpunt dus. Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten dakbeplating. Onze drie types sandwichpanelen zorgen voor een goed geïsoleerd, lucht- en waterdicht dak: trapeziumpanelen, golfpanelen of dakpanplaten. Een andere optie is een golfplaten dak. Dit is eenvoudig te combineren met lichtplaten.

Waarom sanering voor asbestplaten?

Asbestplaten vind je in oudere daken van stallen, schuren en loodsen. Asbest is een sterk, isolerend, brandwerend, slijtvast en goedkoop materiaal dat tot in de jaren tachtig veel werd gebruikt. De gezondheidsrisico’s zijn inmiddels bekend. Het inademen van asbestvezels is schadelijk en kan kanker veroorzaken. Asbestsanering is dus belangrijk vanwege de gezondheid, maar ook omdat verzekeraars steeds terughoudender worden met het verzekeren van asbesthoudende daken.

Alles onder één dak

Bij ons vind je alles onder één dak. Laat je door ons je asbestplaten verwijderen en een nieuw dak monteren, dan krijg je te maken met een professioneel team van vakmensen. We hebben veel ervaring, beheersen de fijne kneepjes van het vak en weten wat er allemaal speelt. Bij Bunt heb je slechts één aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk en efficiënt! We helpen je van a tot z en ontzorgen je gedurende het hele traject. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Wil je van asbestplaten af dan zijn wij dé partij voor je. 

Onze meest recente projecten

Coevorden

Asbestsanering van 685m2 te Coevorden, Nederland

Dussen

Asbestsanering van 1717m2 te Dussen, Nederland

Uden

Asbestsanering van 3585m2 te Uden, Nederland

Sint Maarten

Asbestsanering van 1420m2 te Sint Maarten, Nederland
Blocksy: Content Block Filter