Asbestsanering

Bunt Asbestsanering verwijdert dagelijks asbest. Dat doen we binnen en buiten Europa, vooral binnen de agrarische sector en de utiliteitsbouw. We willen zoveel mogelijk schadelijk asbest binnen en buiten Europa saneren. Als je asbest moet saneren op een hellend dak dan zijn wij graag je specialist. Met onze ervaring durven we ons wel dé specialist te noemen voor asbestdaken, asbest dakbeschot of asbest op boerderij, schuren en industriegebouwen.

Team van professionals

Asbestsanering laat je natuurlijk aan een gecertificeerd bedrijf over. Bunt Asbestsanering werkt met een team van professionals. We beheersen alle kneepjes van het vak. Door onze jarenlange ervaring binnen de agrarische sector weten we precies wat er speelt en wat er van ons verwacht wordt. We verzorgen het volledige asbesttraject: van papierwerk tot asbestsanering en alles wat daartussenin zit.

Waarom Bunt?

Gecertificeerd asbestsaneerder

1 partij van A tot Z

Eigen materieel

Gemak en zekerheid

Binnen en buiten Europa

Stappenplan asbestsanering

Asbestsanering doen we volgens een duidelijk stappenplan, zie ook onze werkwijze.  De eerste stap is dat je contact met ons opneemt. Een offerte aanvragen kan ook, maar ook mailen of bellen. Op basis van de informatie die je ons geeft, stellen wij een geheel vrijblijvende offerte op. Voordat we over kunnen gaan tot asbestsanering voeren we een asbestinventarisatie uit. Dit doen we via onze vaste partner, een onafhankelijk en gecertificeerd asbestinventarisatiebedrijf. Daarna stellen we een rapport op. Hierin staat of asbestsanering daadwerkelijk nodig is. Als dat het geval is, gaan we aan de slag. We vragen eerst een sloopmelding voor je aan. Daarna gaan we over tot sanering en -verwerking. Nadat asbestsanering is uitgevoerd, is het verplicht een controle uit te laten voeren door een externe partij. Dit regelen we natuurlijk voor je. Na het verwijderen van je oude dak, zorgen we desgewenst voor een nieuw dak. Hiervoor werken we samen met onze zusterbedrijven Bunt Montage en Bunt Lichtstraten.

Alles onder één ‘asbestvrij’ dak

Bij Bunt vind je alles onder één dak. Niet alleen zorgen we ervoor dat de asbestsanering vlekkeloos verloopt, je kunt bij ons ook terecht voor montage en lichtstraten. Met één aanspreekpunt voor het hele traject word je door ons volledig ontzorgd. Wel zo fijn dat de planning strak verloopt. Tussen de asbestsanering en het plaatsen van een nieuw dak zit weinig tijd. Ook wanneer er iets verandert, lossen we dat snel en vakkundig op. Met Bunt Asbestsanering, Bunt Montage en Bunt Lichtstraten zijn we specialist in complete dak- en gevelrenovaties.

Daarom asbestsanering

Asbest zit vaak in daken van stallen, schuren en loodsen. Maar ook in de utiliteitsbouw en de woningbouw is het materiaal in het verleden vaak gebruikt. Asbest is een verzamelnaam voor een aantal in de natuur voorkomende mineralen. Het is sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en goedkoop materiaal. In de jaren zeventig werd het gezondheidsrisico bekend. Inademen van asbestvezels is schadelijk en kan kanker veroorzaken. Het belang van asbestsanering neemt toe, ook omdat verzekeraars steeds terughoudender worden met het verzekeren van asbesthoudende daken. Bunt Asbestsanering verwijdert asbest op een veilige manier.
Wil je weten of jij ook asbest in je bedrijfspand of woning hebt? Of ben je benieuwd naar de kosten? Of zie onze veelgestelde vragen.

Onze meest recente projecten

Coevorden

Asbestsanering van 685m2 te Coevorden, Nederland

Dussen

Asbestsanering van 1717m2 te Dussen, Nederland

Uden

Asbestsanering van 3585m2 te Uden, Nederland

Sint Maarten

Asbestsanering van 1420m2 te Sint Maarten, Nederland
Blocksy: Content Block Filter