Offerte Brochure

De Vlasman 18
6669 ND Dodewaard
0488 754 101
info@buntasbestsanering.nl

Bij Bunt Asbestsanering werken we altijd volgens een vast stappenplan

Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

1. Asbestinventarisatie

Voordat we asbest kunnen weghalen, dient er eerst een asbestinventarisatie uitgevoerd te worden. Dit kunnen wij voor u verzorgen.

2. Asbest rapport

Op basis van de asbestinventarisatie wordt er een rapport opgesteld. Er wordt vastgesteld of de asbest moet worden verwijderd.

3. Asbestvergunning

Vervolgens vragen we een sloopmelding aan bij de gemeente. Ook zorgen we ervoor dat de gemeente op de hoogte wordt gesteld van het traject.

4. Asbest verwijderen

Op de dag van de asbestsanering komen we bij u langs met al het materieel dat wij nodig hebben om de asbestsanering uit te kunnen voeren

5. Asbest vrijgave

Nadat de asbestsanering is uitgevoerd, is het verplicht om een controle uit te laten voeren door een externe partij. Hierbij wordt beoordeeld of daadwerkelijk alle asbest is verwijderd. Als dat het geval is, is de asbestsanering afgerond.

6. Dak/gevelrenovatie

Mocht u meteen willen investeren in een duurzaam dak, dan kunnen wij ook het plaatsen van lichtstraten voor u verzorgen.

Een partij voor alle werkzaamheden

Van het papierwerk tot een nieuw dak met lichtstraten; als u voor ons kiest, hoeft u maar één partij in te schakelen voor alle werkzaamheden rondom de asbestsanering. Wij werken snel (tot 1000 m2 dak per dag), wij leveren kwalitatief goed werk, en werken tegen goede prijzen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Een offerte nodig voor een project?

Neem contact op

Ook een nieuw dak laten monteren?
Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.