Asbestdaken verwijderen

Asbestdaken verwijderen laat je aan Bunt Asbestsanering over. We verwijderen asbestdaken in heel Europa, vooral binnen de agrarische sector en de utiliteitsbouw, met name op hellende daken.

Gecertificeerd bedrijf
Asbestdaken verwijderen laat je natuurlijk aan een gecertificeerd bedrijf over. Bunt Asbest bestaat uit een team van professionals. We beheersen de kneepjes van het vak. We hebben jarenlange ervaring binnen de agrarische sector en weten zodoende precies wat er speelt. Wanneer we asbestdaken verwijderen, verzorgen we het volledige traject: van papierwerk tot sanering en alles wat daartussenin zit.

Bunt Asbest

Stappenplan verwijderen asbestdaken

Het verwijderen van asbestdaken doen we volgens een stappenplan. Allereerst neem je contact met ons op. Je mag ook ons offerteformulier invullen of ons bellen of mailen. Vervolgens stellen wij een geheel vrijblijvende offerte op. Voordat we over kunnen gaan tot het verwijderen van de asbestdaken voeren we een asbestinventarisatie uit. Hiervoor zetten we onze vaste partner in, een onafhankelijk en gecertificeerd asbestinventarisatiebedrijf. Dan stellen we een rapport op waarin staat of saneren van asbest nodig is. Zo ja, dan gaan we aan de slag. We regelen een sloopmelding bij de gemeente. Daarna gaan we over tot de asbestsanering en -verwerking. Nadat asbestdaken zijn verwijderd, laten we een verplichte controle uitvoeren door een externe partij. Natuurlijk regelen wij dit. Vervolgens kun je ons inschakelen voor het plaatsen van een nieuw dak. Dat doe je via onze zusterbedrijven Bunt Montage en Bunt Lichtstraten.

Waarom Bunt?

Gecertificeerd asbestsaneerder

1 partij van A tot Z

Eigen materieel

Gemak en zekerheid

Binnen en buiten Europa

Alles onder één dak

Bij Bunt zit alles onder één dak. Niet alleen zorgen we ervoor dat het verwijderen van de oude daken vlekkeloos verloopt, maar je kunt ook bij ons aankloppen voor montage en lichtstraten. We ontzorgen je volledig, met één aanspreekpunt voor het hele traject. Dat de planning strak verloopt is natuurlijk wel zo prettig. Tussen het verwijderen van een asbestdak en het plaatsen van een gloednieuw dak zit weinig tijd. Ook als er iets verandert, lossen we dit snel en vakkundig op. Met onze bedrijven Bunt Asbestsanering, Bunt Montage en Bunt Lichtstraten zijn we specialisten in complete dak- en gevelrenovaties.

Daarom verwijderen we asbestdaken

Asbest zit vaak in oude daken van stallen, schuren en loodsen. Ook in de utiliteitsbouw en in de woningbouw is het materiaal vroeger vaak gebruikt. Asbest is een verzamelnaam voor bepaalde in de natuur voorkomende mineralen. Het materiaal is sterk, slijtvast, brandwerend, isolerend en goedkoop. Pas sinds de jaren zeventig is het gezondheidsrisico bekend: het inademen van asbestvezels kan kanker veroorzaken. Ook omdat verzekeraars steeds terughoudender worden met het verzekeren van asbesthoudende daken, neemt het belang van asbestsanering toe. Wij verwijderen een asbestdak op een veilige manier. Wil je weten of je een asbestdak hebt? Of ben je benieuwd naar de kosten? Zie onze veelgestelde vragen.

Onze meest recente projecten

Coevorden

Asbestsanering van 685m2 te Coevorden, Nederland

Dussen

Asbestsanering van 1717m2 te Dussen, Nederland

Uden

Asbestsanering van 3585m2 te Uden, Nederland

Sint Maarten

Asbestsanering van 1420m2 te Sint Maarten, Nederland
Blocksy: Content Block Filter